Tíz kilót szedett fel, majd 10 hét alatt leadta!

Képek - Jennifer Love-Hewitt drasztikusan lefogyott!

Jennifer Love-Hewitt nem kispályázik! - Tíz kilót szedett fel majd adott le, és mindezt néhány hét alatt!

Ezek a fotók miatt kritizálták Jennifer Love-Hewitt-et! képgaléria

2008.08.19 11:00rtlbulvar.hu

Tavaly novemberben alig hittek a fotósok a szemüknek, amikor megpillantották az egykor nádszálvékony Jennifer Love Hewitt-tet.

A színésznő legalább tíz kilóval gyarapodott az elmúlt hónapokban, de láthatóan jól érezte megát a bőrében. A Tudom mit tettél tavaly nyáron című film sztárjának fotóit címoldalon hozták a napilapok, a következő szöveggel: - Jennifer, tudjuk mit ettél tavaly nyáron: mindent.

Több se kellett az önérzetes színésznőnek, nyílt levelet intézett a magazinokhoz.

Jennifer 18 kilót dobott le! - Fotó: US Weekly

- A kettes méret nem azt jelenti, hogy hájas vagyok. Attól senki sem lesz szép, hogy nullás méretet hord. Életem legjobb napjait élem, álmaim férfija feleségül fog venni, és cseppet sem érdekel, hogy a fotósok egyetlen időtöltése, hogy rossz képeket készítsenek rólam. Tudom, hogy nézek ki, a családom és a barátaim is tudják. Szeretem a testemet. Minden lánynak üzenem, akinek van melle, csípője és feneke, hogy nyugodtan kapjon magára bikinit, és legyen nagyon erős - olvasható a közleményben.

Jennifer tettei azonban nem azt bizonyítják, hogy annyira remekül érezte magát a bőrében.

Alig pár hónappal az eset után újra olyan vékony, mint régen. A hírek szerint alig két hónap alatt, szakértők segítségével dobta le magáról a felesleget.

Egy dietetikus állította össze az étrendjét, Stevie Sant'Angelo sztártréner pedig keményen dolgoztatta, amíg formába nem jött.

- Jennifer is kellett hozzá. Minden egyes nap elmondta, hogy jól akar kinézni a ruháiban, és bármit megtesz ezért. Amint látják, sikerült is neki - mesélte az edző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.