A színésznő fehérneműs fotói a Maximban!

Nézze meg! Fehérneműs képek készültek Jennifer Love Hewitt-ról!

A Maxim magazin szerint Jennifer Love Hewitt valaha volt legszexibb fotósorozata látott napvilágot! A képeken szexis fehérneműben pózol, és fülledt erotika veszi körül a szép, barna színésznőt...

Jennifer erotikus képei a Maximban! képgaléria

2009.04.17 15:10mellesleg

A színésznőt annyira lefoglalja mostanában a Szellemekkel Suttogó című sorozat, hogy mással nem is foglalkozik. 

Rajzfilmekhez ad szinkronhangot, és időnként feltűnik pár talk-show-ban, de komolyabb vállalkozásba nem kezdett.

Mint arról már korábban írtunk, a magánéletben sem túl boldog mostanában Jennifer, hisz nemrég szakított a vőlegényével, Ross McCall skót származású színésszel. A pár három évig volt együtt, 2007 novemberében jelentették be az eljegyzésüket, de az esküvő időpontját nem tűzték ki. 

A hirtelen szakítás még Hewitt közeli barátait is meglepte.
 
- „Mind a ketten szomorúak a szakítás miatt. A történtek nagyon megdöbbentették a barátaikat, mivel nagyon boldognak tűntek. Mindenki a legjobbakat kívánja nekik.” 

A Szellemekkel suttogó című sorozat 29 éves hősnője és a 32 éves skót színész tavaly novemberben jegyezték el egymást, két év együttjárás után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.