Fény derült arra, miért dobták a színésznőt!

Kiderült a kínos titok! Kibírhatatlan- Jennifer Love-Hewitt szeret szerelmén lógni!

Jennifer Love-Hewitt kicsit sok volt barátjának! - írja a Chicago Sun Times. Ugyanis kiderült, hogy a sztár pár barátai megértették, hogy miért dobta a színésznőt párja, Ross McCall.

Itt még boldogan turbékolt a pár! képgaléria

2009.01.13 15:35ma.hu

Mint azt korábban írtuk, Jennifer Love-Hewitt számára a legutóbbi karácsony aligha marad szép emlék: amíg az egész világ a szeretteivel ünnepelt, addig a színésznőnek éppen azt próbálta megmagyarázni szerelme, hogy miért nem akar tovább vele maradni.
 
Bár Ross McCall időzítése nem tűnik korrektnek, a pár barátai azt mondják, a színésznek meg volt rá az oka, hogy ne húzza tovább a szakítást.
 
"Jennifer túlságosan kimutatja az érzéseit, szeret a szerelmén lógni és néha kicsit túlzásba viszi a ragaszkodást. Azt hiszem, pont ez az intenzitás volt az, ami Rosst végül elijesztette" - nyilatkozta egy barát a Chicago Sun Timesnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.