Az Elysée-palotában mondták ki az igent

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni összeházasodtak

Nicolas Sarkozy francia államfő és Carla Bruni olasz származású énekesnő, volt topmodell szombaton a francia elnöki hivatalban, az Elysée-palotában összeházasodtak - adta hírül a francia RTL kereskedelemi rádió. Az elnöki hivatal nem kívánta kommentálni az értesülést.

2008.02.02 17:22MTI

Párizs VIII. kerületének polgármestere, Francois Lebel adta össze a párt. A tisztviselő maga számolt be az eseményről az Europe 1 kereskedelmi rádióban. Franciaország történelmében ez az első alakalom, hogy egy hivatalban lévő elnök megnősül. A polgármester szerint az is először fordult elő, hogy az Elysée-palotában esküvőt rendezzenek.

Az RTL szerint Edouard Balladur volt miniszterelnök egyik munkatársa, Nicolas Bazire volt az államfő házassági tanúja, Carla Brunié pedig Mathilde Agostinelli, a Prada divatház kommunikációs vezetője. Az 53 éves Sarkozy novemberben egy vacsorán találkozott az egykori topmodellel, akivel a jelen lévők szerint láthatóan azonnal egymásba szerettek.

Az államfő december közepe óta - a Párizs melletti Eurodisneyben való közös fotózkodás után - mutatkozik együtt a 40 éves énekesnővel, aki egyiptomi üdülésére is elkísérte. A francia elnök októberben vált el második feleségétől, Céciliától tizenegy évi házasság után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.