A színész az elhunyttal beszélget...

Képek - Ijesztő: Travolta halott fia vissza-visszajár?

Megdöbbentő - Nem tud belenyugodni tizenhat éves fia tragédiájába a Grease sztárja - John Travolta spiritisztához fordult, mert szerinte Jett beszélni akar vele.

Már csak emlék: Együtt John, Kelly, Jett és Ella Travolta képgaléria

2009.03.05 10:00ma.hu

John Travolta biztos abban, hogy január elején, tragikusan fiatalon elhunyt fia kapcsolatba szeretne lépni vele. A színész spiritisztát kért fel, segítse őt abban, hogy beszélni tudjon Jett-tel!

Ennél is ijesztőbb azonban, hogy Travolta miért jutott erre az elhatározásra. A sztár egy alkalmazottja elárulta, fia mintha nem hagyná nyugodni őt. Travolta éjjelenként néha felordít, a lakásban sétál fel-alá, és magában beszél. Feltehetően Jett-hez.

Itt még együtt a Travolta-család

Travolta állítólag látja a fiát, aki mondani akar neki valamit. De aztán hatalmába keríti valami furcsa, rossz érzés, Jett sziluettje pedig eltűnik.

A színész először pszichológushoz fordult, de úgy tűnik, nem kapott kielégítő magyarázatot, így egy spiritiszta fog neki segíteni, hogy megtudja, mit akarhat tőle gyermeke.

Jett Travolta január 4-én, tizenhat évesen hunyt el, miközben a család éppen szilveszter utáni pihenőjét tartotta egy luxushotelben, a Bahama-szigeteken.

A fiút a fürdőszobában találta meg egy gondozó, eszméletlen állapotban.

A kisgyeremekkora óta súlyos beteg, Kawasaki-szindrómában szenvedő Jett életét már nem tudták megmenteni, a roham végzetesnek bizonyult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.