Ma kerül sor Jett boncolására!

Ma derül ki, miért halt meg Travolta fia!

Ma délután kerül sor John Travolta tizenhat éves elhunyt fia, Jett boncolására. Az epilepsziás roham miatt megsérült gyerek testére péntek reggel talál rá ápolója.

2009.01.06 15:30ma.hu

Travolta a Kawasaki szindrómát okolja, más autizmust emleget, de lehet, hogy szívroham volt Jett halálának oka A haláleset helyszínén, a Bahamákon kerül sor két klinikai patológus jelenlétében a boncolásra. Előkészítették a fiú hazaszállítását is a család otthonának közelébe, a floridai Ocalába. 

A Travolta família tervei szerint Jettet bebalzsamozva ravatalozzák fel. – írja a Kiskegyed. 

John Travolta és felesége, Kelly Preston megköszönték rajongóiknak a részvétnyilvánításokat fiuk halálával kapcsolatban. Sokak szerint azonban Travolta is hibás a történtekben, ugyanis nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy Jett súlyosan autista, hanem az úgynevezett Kawasaki szindrómára kente súlyos tüneteit. 

Utóbbi betegség azonban nem okoz rohamokat. A sztár a Scientológia egyház tagja, ezért nem ismeri el a pszichiáteri kezelés hasznosságát, és nem biztos, hogy fia megkapta a szükséges orvosi segítséget betegsége folyamán. 

Igaz, a scientológusok saját módszerükkel varázsoltak a gyereken, de láthatólag nem sokeredménnyel, ugyanis folyamatosan epilepsziás rohamai voltak, amelyek autizmusából következhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.