Botrány a gyászoló családban!

Azt suttogják: Travolta homoszexuális szeretője szerepet játszott fia halálában

A Daily Mail értesülései szerint John Travolta fiára a színész szeretője vigyázott a halála estéjén - A fiút ő látta utoljára élve, így újabb botrány van születőben a gyászoló család körül.

Már csak emlék: Együtt John, Kelly, Jett és Ella Travolta képgaléria

2009.01.18 12:30bulvaros.hu

A rendőrség összefüggésbe hozta a szeretőt a fiú tragikus halálával, s igyekeznek rekonstruálni Jett Travolta halálát megelőző napok eseményeit!

Travolta és a szerető a hibás?

Tovább bonyolódik John Travolta fiának halálát vizsgáló ügy körülményei. A tizenhat éves Jett Travolta 2009. január 2-án hunyt el. A bahamai hatóságok hivatalos bejelentése alapján egy roham végzett a beteg gyermekkel.

Korábban napvilágra kerültek olyan hírek is a halállal kapcsolatban, miszerint a fiú elesett a család fürdőszobájában, és a fejét ért sérülés okozta a végzetes csapást. Ám a hatóságok ezt a tényt megcáfolták.

A roham valószínűleg nagyon megterhelte a gyerek szervezetét, ami okozhatta többek között a szívműködés, vagy a légzés leállását is.

A színész és beteg fia, Jett

Egy új szereplővel is gazdagodik a történet. Egy Jeff Kathrein nevű férfival, akiről kiderült, hogy a filmcsillag szeretője, ugyanakkor a kisfiú volt ápolója is egy személyben.

A híres csókos képük bejárta a világsajtót, amelyen Travolta és Jeff szenvedélyes csókot váltanak egymással. Ezek után közkedvelt téma volt a sztár nemi hovatartozása.

John Travolta fia, Jett Kawasaki szindrómában szenvedett. Ez a fajta betegség bőrkiütést, lázat, megduzzadt nyirokcsomókat és estenként szív és ízületi gyulladást is okoz. A betegség okát nem sikerült eddig megfejteniük az orvosoknak.

A fiú halálát követően számos rágalmazásnak van kitéve a Travolta család


Sok mindent akarnak rávarrni a sztárra, többek között azt, hogy ő és a szeretője tartható hibásnak Jett halálában.

Egyfelől, mert John nem tartotta helyesnek, hogy a fia gyógyszereken él, és a mellékhatásoktól tartva nem adta be az orvos által felírt gyógyszereket az egyébként autista gyermekének. Ezt a tényt a család sosem ismerte be a nyilvánosság előtt.

Másodsorban a szerető, aki az ápoló szerepébe bújt, szakképzetlen volt, így nem tudta helyesen ellátni a beteg gyermeket. Travolta bahamai nyaralójának egyik alkalmazottjának szájából derült fény a hibázás lehetőségére.

Ő közölte azt a tényt, hogy Jeff volt, aki észrevette, hogy a gyerek haldoklik, s mivel foglalkozást tekintve fényképész, igazából teljesen tehetetlen volt, csak állt és bámulta a haldokló fiút.

Talán az sem zárható ki, hogy szándékosan nem hívta ki a mentőket időben a beteg gyermekhez. A halál okát nem cáfolja senki.

Azonban, hogy a roham előtt mi történt, már a rendőrség érdeklődését is fel kelltette, akik nyomoznak az ügyben. Felmerült a nyomozás során, hogy a gyerekre tíz órán keresztül senki nem nézett. Így bármikor elkezdődhetett a végzetes roham.

Travoltáék: Kelly, John és Ella

Jeff-et a rendőrség ki hallgatja, hogy fény derüljön arra, hogy mégis mennyi ideig feküdt a gyermek a fürdőszoba padlóján?

Az már persze szinte mellékes, hogy miért nem volt szakértő ápoló felügyeletére bízva a beteg fiú. Az eszméletlen fiút pénteken, délelőtt 10 órakor fedezték fel.

A halált egy epilepsziás roham okozhatta. Csütörtökön éjjel látták utoljára élve. Jeff elmondása alapján ő éjjel fél 12-kor látta utoljára a gyereket. A rendőrség ebből következtet arra, hogy akár tíz órán keresztül volt a fiú szakszerű felügyelet híján.

A nyomozás eredményei alapján a rendőrség nem akarja elhinni, hogy a roham és a megtalálás között csekélynek mondható idő telt el.

Mikor megtalálták a gyereket még tapintható volt a gyenge pulzus, s az ápoló és az apa még húsz percen át sikertelenül próbálták újraéleszteni a fiút.

A kórházba szállítás után két órával azonban hallottnak nyilvánították. Valószínűsíthető, hogy ezzel még koránt sincsen vége a megpróbáltatásoknak.

A rendőrség folytatja a nyomozást, hogy a homályos foltokra fény derüljön. Lehet a végén a szerető a börtönben köt ki, ha bebizonyítják, hogy a gondatlansága ölte meg a fiút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.