Az ápolók állítólag rá se néztek a beteg fiúra!

Borzalmas! Hagyták meghalni Travolta fiát?

Mire John Travolta és felesége, Kelly Preston hazatértek Floridába pénteken elhunyt 16 esztendős fiuk hamvaival, egy nyilvánosságra került rendőrségi jelentés már tudni vélte: a 16 éves fiú órákig hevert a fürdőszobában, mielőtt gondozói ránéztek volna.

2009.01.07 18:36MTI

Egy rendőrségi jelentés szerint az egyébként két gondozó által is felügyelt Jett Travoltát péntek reggel a fürdőszobában bekövetkezett halála előtt este látták utoljára, így akár az is elképzelhető, hogy hosszabb idő telt a kamasz végzetes kimenetelű rohama és gondozók ébredése előtt. John Travolta ügyvédje azonban cáfol.

A Travolta család a bahamai villájában töltötte az ünnepeket. A 2 éves korában Kawasaki-szindómával diagnosztizált Jett Travolta a nyaralóban hunyt el. A híradások szerint a fürdőszobában lett rosszul, és apja próbálta újraéleszteni, míg a mentők megérkeztek, de már nem lehetett segíteni rajta. Az orvosok hétfőn végezték el a boncolást a freeporti kórházban. A jegyzőkönyvet nem hozták nyilvánosságra, de a halotti bizonyítványba azt jegyezték be, hogy a fiú halálának oka "roham" volt.

A rendőrségi jelentés szerint Jettet senki nem látta csütörtök este és péntek reggel között, amikor is a gondozója már eszméletlenül talált rá a fürdőszobában. Travolta egyik ügyvédje azonban kijelentette, hogy Jett nem volt felügyelet nélkül, két dajka vigyázott rá az este folyamán.

A jogász szerint a kamasz nem maradhatott túl sokáig egyedül a fürdőszobában. Az AP hírügynökséget Obie Wilchcombe, a bahamai parlament egyik képviselője, a család barátja tájékoztatta róla kedden, hogy a házaspár hétfőn éjszaka repült haza ocalai otthonába fiuk hamvaival. A temetésről egyelőre nem adtak ki közleményt.

Randy Ewers, az ocalai polgármester a város nevében fejezte ki együttérzését a családot sújtó gyászban. "Csodálatos emberek, igazán családcentrikusak. Amennyire csak lehet, szeretnénk tiszteletben tartani magánéletüket" - jelentette ki Ewers.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.