Britney húga döntött...

Nem esik messze az alma a fájától - Jamie Lynn Spears elpasszolja a babát!

Britney Spears húga, a tizenhat éves Jamie Lynn pár hete még boldogan újságolta, hogy ugyancsak tizenéves barátjával gyermeket várnak - Ám a sors közbeszólt, és a fiatal lány végül döntött: megtartja, de nem ő neveli majd gyermekét...

2008.01.25 09:00ma.hu

Néhány héttel ezelőtt sokan felszisszentek a hír hallatán: A tizenhat esztendős, a showbusiness világában már szintén ismert ifjabbik Spears-lány bejelentette, hogy várandós! A gyermek apja ugyancsak tizenéves barátja, iskolatársa, akivel már évek óta boldog párt alkotnak. Jamie Lynn a sajtóban is határozottan kijelenetette, szeretnék megtartani a kisbabát.

A Nickelodeon csatorna ifjú sztárját édesanyja is támogatta döntésében - ki tudja, miért, hiszen idősebbik lánya, az anyaként totálisan leszerepelt Britney már két gyermekét sózta a nyakába...- , már akkor szó volt róla,  hogy ha a baba megszületik, nevelését jelentős részben a nagyi végzi majd. Azért, hogy kisebbik lánya is teljes mértékben koncentrálhasson a karrierjére...(Aminek tudjuk, Britney Spears esetében is mi lett a vége...)

Csakhogy ember tervez, Isten végez. Jamie Lynn kapcsolata mégsem nyugodhatott bivalyerős alapokon, ugyanis az ifjú apajelölt gyorsan meggondolta magát! A tizennyolc éves Casey Aldridge két héttel ezelőtt rövidúton elhagyta barátnőjét - minden bizonnyal nem érezte még alkalmasnak magát arra, hogy gyermeket neveljen...

A Spears család egy közeli ismerőse elárulta az America's Star magazinnak: Hosszas gyötrődés és egyezkedés után végül Jamie Lynn úgy döntött: a legokosabb dolog, amit tehet, ha teljes mértékben édesanyjára bízza a születendő babát. A mama, Lynne Spears szintén úgy vélte, hogy lánya még nem érzi át a gyermeknevelés egész életen át tartó felelősségét.

Jamie Lynn belátta, valójában szeretné még élvezni fiatal éveit, karrierje folytatását pedig édesanyja is maximálisan támogatja: azon vannak, hogy a kisebbik Spears-lányból, aki 13 éves kora óta szerepel a televízióban, mielőbb nagy sztár legyen, ne pedig egy gyermekét egyedül nevelő, tinédzser anya.

A család azt tervezi, hogy a rivaldafénytől távol, a Lousiana-i Kentwood-beli otthonukban neveli majd a nagyi a kicsit. Eközben Jamie Lynn Spears szóvivője tagadta, hogy az ifjú sztár gyermeke elhagyására készülne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.