Terhesen maradt egyedül a tini

Britney kishúgát is faképnél hagyták

Már régesrég megszoktuk, hogy a Spears család házatáján mindig van egy kisebb-nagyobb botrány. Britney lányként, asszonyként egyaránt szörnyű dolgokat művel, most azonban csatlakozott hozzá 16 éves terhes húga is.

2008.01.17 19:44ma.hu

December közepe óta tudhatja a nagyvilág, hogy Britney húga, Jamie Lynn Spears 16 éves, akinek saját műsora van az egyik amerikai tv-csatornánál - a ZOEY 101 című gimis tévésorozatban játszik - , és jelenleg terhes. Eddig úgy tűnt, Jamie Lynn ifjú barátja kitart mellette, de most Casey Aldridge elhagyta a lányt. 

Még decemberben sokkolta saját családját és a közvéleményt Jamie Lynn Spears a hírrel, miszerint várandós. A gimnazista lány elmondta akkor, hogy 12 hetes magzatának osztálytársa, Casey Aldridge az apukája, akivel évek óta jár. Egyikük sem készült fel a szülői szerepre, de a tinilány azt nyilatkozta az OK! című magazinnak, hogy szeretné normális családban felnevelni, barátjával közösen a picit.

Erre valószínűleg várnia kell, mert az apuka most egyelőre lelépett mellőlük. Kételkedik abban, hogy ő az apja a születendő gyereknek, így megkérte, hogy végeztessék el a szükséges vizsgálatokat. 

A Spears családnak rendesen megvannak a gondjaik csemetéikkel, nem volt elég, hogy Britney botrányosan vált el férjétől, a felügyeleti jogát is visszavonták két kisfiától, most még kamasz húga is anyának "képzeli" magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.