A színésznő pörög és listázik!

Kate Winslet: Egyszerű listás nő vagyok!

Kate Winslet egyszerű listás nőnek tartja magát, mert miközben férjével, Sam Mendessel közösen nevelik két gyermeküket, nem tudja úgy megszervezni életét, hogy ne írja le a napi teendőket.

Dögös képekben a kétszeres anyuka, Kate Winslet! képgaléria

2009.01.06 20:45ma.hu

- „Hihetetlen életem van, de nagyon meg kell dolgoznom érte. Ugyanúgy élek, mint bármilyen dolgozó nő.
 
Futok, dolgozom, aztán megint futok, megint dolgozom, és igyekszem nem hagyni kihullani a dolgokat a kezemből. Listás nő vagyok: állandóan listákat gyártok a teendőkről. Mit kell csinálni, hová kell menni, mit kell elvégezni, mit kell vásárolni, mi kell az iskolába, mi kell a munkához... mindenről lista készül”
- mesélte, és bár a listáknak köszönhetően állandó pörgésben él, a színésznő nem is vágyik más életritmusra.
 
- „Legtöbbször teljesen kimerült vagyok a nap végére. Sam gyakran mondja, lazítsak kicsit, menjek el egy masszázsra, de valahogy a pihenés nem nekem való. Valamelyik reggel rájöttem, hogy nincs semmi konkrét dolgom, így nekiálltam és rendbe szedtem Joe szekrényét...”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.