Winslet lesz Vivienne Westwood

Kate Winslet fogja megformálni a híres divattervezőt!

A brit színésznő, Kate Winslet fogja megformálni Vivienne Westwoodot, a neves divattervezőnőt egy közelgő életrajzi filmben.

2008.10.07 16:00ma.hu

Coco Chanel után újabb legendás divatikon életét viszik vászonra, ezúttal egy kortárs trendművész, a brit Vivienne Westwood a kiválasztott. Az egyelőre cím nélküli, a Universal berkeiben készülő filmben -amely a divattervező hetvenes évekbeli felemelkedésétől napjainkig ábrázolja majd főhőse életét - az Apró titkok sztárja fogja játszani Westwoodot.
 
A tervek szerint amint elkészül az életrajzi film forgatókönyve, Kate Winslet felkeresi a divattervezőnőt, hogy megvitassák ötleteiket a szerep megformálásával kapcsolatosan.
 
"A script munkálatai jól haladnak és most kiderült, hogy Kate alakítja majd Vivienne-t. Már régóta tervezik ezt a filmet, és most már nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre sínen vannak a dolgok" - nyilatkozta Westwood szóvivője.
 
Vivienne Westwood korábban is tett már kirándulást a divat világából a filmébe: ő volt a jelmeztervezője az 1991-es, Patsy Kensit és Rufus Sewell főszereplésével készült Twenty-One című filmnek, de részt vett a Divatdiktátorok, a Las Vegas, végállomás és az Árnyékboksz kosztümjeinek készítésében is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.