A színésznő büszke rájuk

Képek - Kate Winslet-et nem rettentik meg a ráncok!

A gyönyörű színésznő nem tart a kortól - Kate Winslet szerint csak el kell fogadnunk magunkat és máris szépek leszünk.

Gyönyörű képek a csinos Kate Winslet-ről! képgaléria

2008.12.04 18:45rtlbulvar.hu

Kate Winslet elárulta, ő úgy szereti magát, ahogy van, és próbál mindig természetes maradni, amennyire csak tud.

Állítja, hogy sohasem feküdne kés alá, pedig bizony az ő homlokán is kezdenek megjelenni a ráncok.

Kate a férjével, Sam Mendes-zel

- Nem török össze, csak mert látszik már néhány ránc az arcomon. El kell fogadni, hogy öregszünk, ami bizony változással jár. Én szeretem ezeket a ráncokat, mert arra emlékeztetnek, mennyit élhettem már. Abba pedig bele kell törődni, ahogy múlik az idő, úgy egyre kevésbé mennek olajozottan a dolgok.

Annak ellenére, hogy Winslet elért abba a korba, mikor már megjelennek az öregedés első jelei, sok sztár cserélne vele. Halle Berry például egyenesen irigykedik rá:

- Kate gyönyörű, méghozzá azért, mert összhangban van a testével.

Berry szerint sokat számít, ha az ember elégedett, ugyanis ha valaki utálja a külsejét, másnak sem fog tetszeni - mondta a sztár.

Winslet szerint így szabad lehet, és élvezheti az életet, mert nem gondolkodik azon, milyennek kéne lennie, mi a hiba rajta.

- Már kiskoromban megtanultam, nem az a lényeg, hogy másoknak tetszek, hanem hogy magammal legyek kibékülve. Gyerekként kövér voltam, és soha sem tudtam elképzelni, hogy én valaha híres leszek, hiszen az ember nem lát elhízott színésznőket. Aztán mégis az lettem - árulta el Kate Winslet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.