Forró ágyjelenetek Kate-el és DiCaprioval

Kate Winslet: fura volt, hogy a férjem nézett szeretkezés közben

Először fordult elő, hogy az Oscar-díjas Sam Mendes a feleségét, Kate Winsletet rendezte. Winslet számára valóságos álom volt A szabadság útjai forgatása, hiszen a férjével dolgozhatott, és a Titanic után másodszor játszott együtt Leonardo DiCaprioval.

2008.10.26 12:49UIP

Egy dolog azonban mégis zavarta. -A filmben több szexjelenet is van, és elég fura volt, hogy a férjem közben néz - meséli Winslet.  Azt sem értettem, amikor időnként meg kellett ismételnünk a az ilyen jelenetek egyik-másik gesztusát. Mi nem tetszik Samnek?- gondoltam. Otthon jól kibeszéltük aztán a dolgot, de ez csak ránk tartozik.

A színésznő annak is nagyon örült, hogy megint azonnal összerázódtak DiCaprióval.  Több mint tíz év telt el a Titanic óta, de olyan volt Leóval, mintha csak tegnap váltunk volna el. Minden azonnal visszajött, alig kellett próbálnunk, annyira passzoltunk megint! (Revolutionary Road - hazai bemutató: 2009. január 22.)

A szabadság útjai amerikai film (feliratos)

Szereplők:
Frank Wheeler -  Leonardo DiCaprio
April Wheeler  -  Kate Winslet
Mrs. Helen Givings - Kathy Bates

Gyártó: Paramount, 2008
Eredeti cím: Revolutionary Road

A film alapjául szolgáló regényt írta: Richard Yates
Forgatókönyv: Justin Haythe
Fényképezte: Roger Deakins
Zene: Thomas Newman
Producerek: Bobby Cohen, John Hart, Sam Mendes, Scott Rudin Rendezte: Sam Mendes
Magyar szöveg: Speier Dávid

Országos bemutató: 2009.január 22.

Frank és April mindig is különleges embereknek tartották magukat, akik készek nem feladni álmaikat. Így amikor beköltöznek az új házukba a Revolutionary Roadon, büszkén deklarálják függetlenségüket az őket körülvevő kertvárosi tespedtségtől, és megfogadják, hogy sosem fogják őket foglyul ejteni a kor társadalmi korlátai. Mégis, minden bájuk, szépségük és pimaszságuk ellenére Wheelerék azon veszik észre magukat, hogy pontosan azzá váltak, amik nem akartak lenn

Egy férj, aki értelmetlen munkát végez és kezdi elveszíteni a hidegvérét; egy nem túlságosan boldog háztartásbeli, aki eleped egy kis önmegvalósításért és egy kis szenvedélyért. Egy amerikai család, akik elvesztették álmaikat, csakúgy, mint a többiek. April szeretne változtatni a sorsukon, ezért merész tervet kovácsol az újrakezdésre: hagyják ott Connecticut kényelmét az ismeretlen jövőért Párizsban.

Ám amikor terve mozgásba lendül, mindketten a végletek felé mozdulnak - egyikük bármi áron menekülni akar, a másikuk meg akarja menteni, amijük van, akármilyen kompromisszumok árán is...

Az Oscar díjas rendező, Sam Mendes (Amerikai szépség) új, erőteljes, szívbemarkoló filmje Richard Yates kíméletlenül őszinte regénye alapján készült, és azt a kérdést boncolgatja, hogy vajon szakítani tud-e két ember a megszokott életével anélkül, hogy közben egymással szakítanának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.