Leonardo DiCaprio markolászta a színésznőt!

Furcsa! Winslet férje utasítására szexelt!

Kate Winsletet eddig nem lehetett zavarba hozni, ha egy-egy filmjében szeretkeznie kellett egy idegen férfival. Azonban most jelentősen nehezítette a dolgot, hogy férje, Sam Mendez utasításai alapján kellett mindezt végrehajtania.

Kate Winslet a szexis és gyönyörű színésznő! képgaléria

2008.12.05 18:20rtlbulvar.hu
Jól kijönnek egymással!

Szerencséjére profi partnere volt. Leonardo DiCaprio beleadott apait-anyait, hogy jól sikerüljön a jelenet. 

- Eleinte elég furcsán éreztem magam, de aztán gyorsan túltettem magam a kezdeti nehézségeken. Sam úgy kezelt engem, mint színésznőt, és nem mint a feleségét. Akkor én April Wheeler - a filmbeli karakterem - voltam, nem Kate Winslet. Az mondjuk elég különös volt, mikor a férjem a másik szobából ordított, hogy ez az Leo, ragadd meg a combját is! - mesélte mosolyogva a színésznő.
 
A szabadság útjai című szupermoziban Kate Winslet és Leonardo DiCaprio mellett többek közt Michael Shannon és Kathy Bates játszottak. A film Richard Yates nagysikerű regénye alapján készült. A történet egy fiatal házaspárról szól, akik egy külvárosban éldegélnek két gyermekükkel. 

A férfi egy jól fizető, de meglehetősen unalmas irodai állásban dolgozik, felesége pedig a háztartást vezeti, és gyászolja egykor ígéretesnek induló karrierjét. 

Amikor viszont Franciaországba költöznek a még jobb élet reményében, újra feltámad benne a vágy, és ez komoly veszélybe sodorhatja a házasságukat... A filmet december 26-tól játsszák a mozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.