Válik az énekesnő, de gyereket sokat akarna

Hoppá! Madonna 10 gyermeket adoptálna - képek az énekesnőről

Két éve döntött úgy, hogy vér szerinti gyermekei, Lourdes és Rocco mellé egy afrikai kisfiút is örökbe fogad. A popsztár bevallotta: ha rajta múlna, még legalább tíz árvát örökbe fogadna.

Képek: Madonna és gyermekei! képgaléria

2008.06.25 14:34rtlbulvar.hu

- Sosem felejtem el a pillanatot, amikor először találkoztam Daviddel. Ha tehetném, még tízet magamhoz vennék. Sokezer gyereknek nincsenek szülei, és mind olyan gyönyörű, hogy megszakad a szívem, ha rájuk gondolok – nyilatkozta a sztár. 

Az énekesnő nemrégiben dokumentumfilmet forgatott a malawiak helyzetéről. A film az I Am Because We Are címet viseli, és a helybéli lakosok kérésére készítette, akik azt szerették volna, hogy az egész világ tudjon siralmas helyzetükről.
 
- Hogy is mondhattam volna nekik nemet? – tette fel a költő kérdést Madonna. A filmet májusban, Cannes-ban mutatták be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.