Megérte a hosszas herce-hurca!

Képek - Madonna végre örökbefogadhatta David-et!

Hosszas herce-hurca után végre boldog Madonna - Az énekesnő hivatalosan is magához veheti David Bandát, örökbefogadott kisfiát.

Madonna családja: két saját és egy adoptált baba képgaléria

2008.05.29 13:00ma.hu

A malawi bíróság végre döntött: nem állnak útjába, hogy Madonna adoptálja David Bandát, az afrikai kisfiút, aki már több mint egy éve a díva családjában nevelkedik.

Az énekesnő tavalyelőtt pillantotta meg a kisfiút afrikai körútja során, egy árvaházban. A gyermek pár hónapon belül hozzá került, azóta együtt cseperedett Madonna két saját gyermekével, Lourdes-szel és Roccóval.

Madonna a családdal

David Banda örökbefogadása miatt komoly tortúrát kellett kiállnia Madonnának, a malawi bíróság ugyanis sokáig húzta-halasztotta az adoptálási eljárást, és egy időben úgy tűnt, még vissza is vehetik tőle a kisfiút.

Az eljárás állítólag azért nem ment könnyen, mert a kis David hazájában igen komoly az AIDS-fertőzöttség mértéke, ezért adoptálni csak nagyon szigorú keretek között lehet.

Madonna végre boldogan szoríthatja magához harmadik gyermekét, és azt üzente, a továbbiakban támogatni is fogja a malawi árvák örökbefogadását.

Sajnos azonban lehet, hogy a kis David már nem egy teljes családban fog felnőni. Madonnáról és férjéről, Guy Ritchie-ről mostanában nem a legjobb hírek terjednek. A házaspár állítólag elhidegült egymástól, és ezt már a nyilvánosság előtt sem igyekeznek leplezni...Lehet, hogy valóban válás lesz a dologból?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.