Zavarbaejtő a popdíva!

Vad képek: Madonna újabb vonaglós klipben provokál!

Nem lehet azt mondani, hogy Madonna felett is eljárt az idő - Különösen legújabb videójának jeleneteit elnézve. A popdíva igencsak kivetkőzött magából.

Madonna új klipjében is vadító! képgaléria

2008.06.08 16:45ma.hu

Évtizedek óta a pályán, töretlen sikerrel - Alighanem érthető, mi a titka a ma is nagyon népszerű énekesnőnek.

Madonna szinte folyamatosan megújul, mindig igyekszik lépést tartani a zenei igényekkel.

Ami pedig a külsejét illeti, nos, számos fiatal megirigyelhetné! Igaz: érte már kritika a popsztárt túlságosan kigyúrt teste miatt - Madonna naponta kemény edzésekkel tartja karban magát, de a hatás valóban nem marad el...

Az énekesnő közel ötvenévesen nemcsak csinos, de olyan energikus is, hogy alighanem kevesen csinálnák után a színpadon előadott, fergeteges show-t!

Az énekesnő legújabb videóklipjében, a Give It 2Me-ben a nála legalább egy tizessel fiatalabb rapper-rel, Pharrel-lel adja elő magát. Nem is akárhogy. Madonna produkciója a hip-hop sztár szerint még őt is zavarba ejtette...

Persze, ismerve az énekesnőt, nehéz lett volna egy szerény, visszafogott klipet elképzelni. Hogy mit művel Madonna a színpadon, azt hamarosan Európa is megtudhatja, akár élőben. A popdíva Kanada és Amerika mellett a nyáron európai turnét is tervez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.