Most is a Corvin sétány a székhelyük

Képek - Bevették az X-faktorosok a lakhelyüket

Minden idei nézettségi rekordot megdöntött az X-Faktor, amely 12 legjobb produkciója vasárnap este került nyilvánosságra. Az RTL Klub tehetségkutatója hiába tart a harmadik évadnál, még az idén is tartogat meglepetéseket.

Beköltöztek az X-Faktor versenyzői képgaléria

2012.10.10 10:40RTL Klub

A Corvin Plázában megrendezett keddi sajtótájékoztatón léptek először együtt a nyilvánosság elé az X-Faktor 2012 élő show-iban résztvevő énekesek. Nagy Feró az idén a csapatokat kapta: a Like (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita), a Spirit (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) és a P.J.Z. (Csonka Tamás, Csikja Richárd) küzd meg azért, hogy az idén nagyobb elismerés jusson az együtteseknek.

Keresztes Ildikó a Mentorházban úgy döntött, a 28 év felettiek kategóriájában Lass Beával, Kovács László Stone-nal és Zámbó Krisztiánnal képzeli el ezt a szezont. Geszti Péter Oláh Gergőt, Fehér Zoltánt és Szabó Dávidot viszi magával az élő show-ba, győzelmi reményekkel, míg Malek Miklós a lányok kategóriájában Antal Tímeának, Csobot Adélnak és Kvaka Andreának szavazott bizalmat.

Az X-Faktor 2012 minden idei nézettségi rekordot megdöntött: az idei műsorok TOP10-es listáján mind a 18-49-es korosztályban, mind a teljes lakosság körében az első hét helyet foglalja el a tehetségkutató valamelyik epizódja (a szeptember 22-ei adás volt a legnézettebb: 18-49-es korosztályban 982448 néző, 54,9% SHR, a teljes lakosságban 2 313517 néző, 49,5%).

"Hiába tartunk a harmadik évadnál, semmit sem csökkent az érdeklődés az X-Faktor iránt, sőt! - mondta a sajtótájékoztatón Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője. - Az énekesek iránt hatalmas az érdeklődés, ez is mutatja, sikerült izgalmas karaktereket, tehetségeket találni. A műsor gyártásáért felelős IKO több újdonságot is bevet majd a látványi megvalósításban."

"A Grundy Light Entertainmenttel koprodukcióban az IKO harmadik éve gyártja az X-Faktort, amely kiemelt projekt a számunkra. Ennek megfelelően nagy emberi és technikai forrást vetünk be a minél színvonalasabb adás érdekében. Az idén több technikai újítás is lesz az élő adásokban" - vette át a szót Wisinger János, az IKO Műsorgyártó produkciós igazgatója.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A tehetségek, ahogy az elmúlt két évben is, a Corvin Sétány luxuslakásaiba költöztek. "Büszkék vagyunk, hogy évről évre az X-Faktor partnere lehetünk. Akárcsak az RTL Klub és csapata, mi is minden nap azon dolgozunk, hogy a Corvin Sétány is biztosítani tudja a megszokott magas színvonalat, a Corvin negyed dinamikus fejlődése ne álljon meg.

Fejlesztőként mi is évről évre bővülő újdonságokkal, szolgáltatásokkal – fitnessz terem, bevásárlóközpont, Dumaszínház, éttermek, kávézók, cukrászda, zöldséges – igyekszünk növelni az itt lakók kényelmét, a visszajelzések alapján sikerrel
- nyilatkozta Görög Áron Konstantin, a Cordia marketing és értékesítési igazgatója.

Ami a sikereket illeti, az RTL Klub online felülete is hetente megdönti korábbi rekordjait. Október 7-én már annyi látogató volt az RTL online-on, mint az élő adások ideje alatt szokott lenni, a legutóbbi vasárnap 300 ezer egyedi látogató volt az oldalon.

Ahogy tavaly, az idén is Király L. Norbi, az első széria harmadik helyezettje követi nyomon a kulisszák mögötti eseményeket. Ő már a táboroktól kezdve készített videós riportokat.

A világon elsők között jelentkezik a csatorna internetes csapata online kitelepüléssel: minden hétfőn az egyik fővárosi bevásárlóközpontból közvetítenek webkamerával, így ettől az évtől már nem csak a neten keresztül, hanem személyesen is lehet kérdezni a kiesett versenyzőktől. A közvetítésbe bárki bekapcsolódhat, aki a www.rtlklub.hu/sztarchat oldalra látogat.

Az X-Faktornak két kísérőműsora is van a Coolon. Az X minden hétköznap késő este látható (ismétlés epizódonként másnap délelőtt, illetve a heti öt adás újabb ismétlése egyben, szombaton kora délután). A műsor bemutatja a kulisszák mögötti világot, a nézői bepillantást nyerhetnek a versenyzők zsúfolt hétköznapjaiba és láthatják, hogyan élnek a döntősök a Corvin sétányon.

Az After X pedig mindig az adás után kezdődik szintén a Coolon, mind a két műsor vezetője Istenes Bence. Az első élő show szombaton 19.30-kor kezdődik az RTL Klubon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.