64 milliót ér a Megasztár nyereménylakása

Képek - A Rózsadombra költözött Radics Gigi

Lassan egy egész hete élvezheti álomlakása kényelmét a Megasztár6 győztese, Radics Gigi, bár korára való tekintettel nem egyedül költözött a Rózsadombra.

Radics Gigi birtokba vette a nyereménylakást képgaléria

2012.06.21 08:29ma.hu / TV2

Csaknem egy hét telt el azóta, hogy a Megasztár6 ifjú győztese, sőt, a verseny történetében az eddigi legfiatalabb győztes átvehette annak a lakásnak a kulcsait, amelyben az elkövetkező egy évben élhet majd. A korábbi nyertesek többé-kevésbé egyedül élvezték ki a saját lakás adta szabadságot, Radics Giginek ezt még egy darabig nélkülöznie kell, mivel kiskorú lévén családja is a Rózsadombra költözött.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


A lakás kulcsait ünnepélyes keretek közt vette át az aranytorkú énekesnő, a 64 négyzetméteres luxusingatlan értéke meghaladja a 64 millió forintot. A legjobban a külön gardróbszoba nyerte el Gigi tetszését, mivel elmondása szerint már most is egy hatalmas szekrénnyi helyet foglalnak el a fellépőruhái.

Persze nemcsak az ő életét könnyíti meg a fővárosi élet, hisz ha Giginek menni kell valahova, akkor az azt jelenti, hogy valamelyik családtagjának szintén vele kell tartania, és ez az állandó utazgatás, ingázás bizony az elmúlt heteket alaposan felbolygatta. A költözés után viszont rengeteg időt megspórolnak azzal, hogy egy-egy fellépés vagy interjú után nem Salgótarjánba kell visszajutni, csak a főváros egyik legszebb kerületébe - árulta el Gigi a kulcsátadáskor, azt viszont érthető módon nem kötötte a nagyközönség orrára, hogy a hivatalos lakásavató bulira mikor és kikkel kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.