Megasztár Finálé

A kis Gigi nagy napja

Péntek este utolsó, mindent eldöntő adásához érkezett a Megasztár. Volt itt finálé Radics Gigivel, Szakos Andival, az előző öt széria győzteseivel és a világsztárnak tartott Flo Rida-val! Kár, hogy nem tudjuk, végül hogyan alakult a szavazatok állása.

Nézze meg a kis Gigi nagy pillanatait! >>> képgaléria

2012.05.26 00:14ma.hu
Gigi nagy pillanatai >>>

Utolsó élő adásához érkezett ma a TV2 népszerű zenei tehetségkutatója. A Megasztár Fináléjában két női versenyző, Radics Gigi és Szakos Andrea mérte össze tudását, hogy kettejük közül valamelyik végleg hazavigye a 2012 Megasztár díjat. A verseny nem volt szoros, nagyjából 1/3-2/3 arányban vezettek a fantomképek, ám a végén sem derült ki, hogy milyen arányban nyert Gigi.

A rendkívül látványos show-ban a lányok szólódalai mellett közreműködtek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei: Tóth Vera, Caramel, Király Viktor és Tolvai Renáta duetteket is énekeltek a finalistákkal, a műsor végén pedig Rúzsa Magdival kiegészülve, együtt ünnepték 2012 győztesét egy közös dallal. Az este folyamán színpadra lépett még közel negyven korábbi és mostani Megasztár döntős is, akik a "We are family" című slágert adták elő. A Finálé fénypontjaként fellépett napjaink egyik legnépszerűbbnek tartott rappere, Flo Rida is.

A Megasztár Fináléjáról szóló cikkünket a szokásokhoz híven a szombati nap folyamán tesszük közzé, rengeteg képpel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.