Veszélyben a megasztáros lány hangja?

Drámai jóslat a döntő küszöbén: Szakos Andi mindent elveszíthet

Megjósolták Szakos Andinak a jövőt. A Megasztár tehetsége nagyon régóta foglalkozik ezotériával, hisz a természetfeletti erőkben, és a jóslatokban is. Andinak nemrég azt jövendölték, először el kell vesztenie mindent ahhoz, hogy megkaphassa azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretne...

Szakos Andi már biztosan dobogós képgaléria

2012.05.18 16:29ma.hu

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, Szakos Andi hisz abban, hogy megkaphatja a választ kérdéseire, ezért a Mega-házban az internet segítségével jósoltatott magának.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

"Már régóta érdekel az ezotéria, nagyon spirituális típus vagyok. Most, hogy az életem ilyen nagy fordulatot vett, még jobban elkezdett bennem mocorogni a kérdés, mit hoz a jövő? Ezért az interneten, a tabletem segítségével felkerestem egy jóst, aki sokkolt válaszaival. Azt mondta, ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, először el kell vesztenem mindet, amim van. Ettől nem rémültem meg, annak ellenére, hogy ez a jóslat kezd is beteljesülni" - mesélte rejtélyesen Andi.

Az énekesnő legnagyobb félelmére is rákérdezett. "Mióta elindult a verseny, attól rettegek, hogy elmegy a hangom. Volt is erre sajnos példa, a döntők során, de most már ezen a téren is minden rendben van. A jós is megnyugtatott, legféltettebb kincsem mindig velem fog maradni."

Andi versenytársát, Radics Gigit is szerette volna rábeszélni a jóslásra, a Megasztár másik, még versenyben lévő női versenyzője azonban egyáltalán nem hisz abban, hogy bárki előre láthatja a jövőt.

A Mega-ház lakói Hipernet-képes eszközök segítségével tartják a kapcsolatot a külvilággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.