Medencedarabbal is beérik

Vicces fotók: kukás uszodában fürdenek a kertben

Van, aki nem építtet kerti medencét, inkább szerez belőle egy darabot! Egy amerikai hölgy úgy gondolta, a kertjébe ez a kis szelet is elég lesz.

Otthon - Meglepő: konténer uszoda a kertben... képgaléria

2012.04.13 15:55ma.hu

A New Yorki művész, Louisa Dawson úgy gondolta, ha már egy normál medencét nem mindenki élvezhet a kertben, jó lehet egy kisebb darab is. 

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Louisa Dawson/okeanosgroup.com

Azért még a földet sem kell megbolygatni, kis helyen elfér. Ráadásul szinte ugyanolyan, mint egy rendes medence...

Nem titok, hogy "minimedencéi" gyakorlatilag a kukából származnak - a szeméttelepről szerezték, konténerek, a célnak azonban "rehabilitálva" tökéletesen megfelelnek.

Van bennük minden, még a létra sem hiányzik, amelyről a vízbe lehet mászni.

A szállítása sem nehézkes, bár valljuk be, a medencedarab jelenléte és hangulata a hátsó kertekben egy kissé különös - és ironikus.

Louisa Dawson szerint azt jelképezi, hogy a szociális egyenlőtlenségek ellenére mindenkinek járhat ilyen luxus, még ha kisebb méretben is.

Tény, hogy a medence magával ragadó és egyben szuggesztív, a komfort és a nyomor kettősségét illusztrálja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.