Lámpák, asztalok fegyver alkatrészekből

Képek - Bombából bútort?! Pedig jól mutat...

Mit szólna, ha éjjeli szekrényéről egy bomba alakú lámpa adna meghitt fényt? A meghittségnek semmi köze a fegyverekhez - gondolnánk. Nem egy így dizájner.

Otthon - Meghökkentő bútorok és lámpák bombákból! képgaléria

2012.03.29 15:55ma.hu

Ilyen is van...fegyver alkotóelemekből alkotott világítótesteket egy amerikai dizájner. Jake Wright New Yorki cége, a Stockpile Designs meghökkentő párosításokkal hívta fel magára a figyelmet.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Nehéz ezekről a darabokról levenni a szemet. A lámpák - amelyek lehetnek éjjeli lámpák az ágy melletti szekrényen, hangulatvilágítást adók a komódon, vagy akár olvasólámpák -, egytől-egyig valamilyen alkatrészre épültek: többnyire már nem használható bombára.

Annak mintájára, hogy az emberek szeretik a katonamintás ruhát és egyéb kiegészítőket, a tervező úgy gondolta: bizonyára a hasonló bútorok sem lennének ellenükre.

Így született a bombából készült lámpák és más bútorok, így például kisméretű, nappaliba rakható asztalok ötlete.

Mondani sem kell, hogy maga a tervező komolyan kötődik a katonai holmikhoz, ezért alkotásaiban az ehhez a világhoz való vonzódását és tervezőkészségét vegyítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.