Romantikus ülőalkalmatosságok a nappaliba

Képek: Óriás virágok a lakásban - és még lábuk is van!

A virágokat nemcsak a kertben lehet élvezni - hála egy leleményes tervezőnek, már bútoraink formája is felidézheti a kertet, a lakásban.

Otthon - Romantika a nappaliban: virágformájú bútorok képgaléria

2012.04.05 15:45ma.hu

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - szól a mondás. Mit szólnánk, ha a virágok látványát nagy méretben, a lakásban is élvezhetnénk, sőt, rájuk ülhetnénk és pihenhetnénk is rajtuk?

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: bruhl.com

A virágok és kertek rajongóinak minden bizonnyal mosolyra húzódik a szája ezek a bútorok láttán. Alkotójuk Kati Meyer-Brühl, aki a nevét viselő cég (Bruhl) részére álmodta meg a virágformájú berendezést...

Van itt minden: kanapé, fotel, szék, szófa, mind-mind a virágszirmok formáit idézik. Színük is élénk, vibráló: piros, rózsaszín, lila, zöld, fehér, akár az igazi virágoké.

Az egymást fedő levelekre emlékeztető és szirom formájú támlák és formák valóban egyediek és nagyon nőiesek, egy hölgy lakásában mindenképp remekül mutatnak.

Romantikus választás egy kedves hangulatú nappaliba, ráadásul valamennyi változat igen kényelmes is.

A virágformájú bútorok egyébként díjat is nyertek, megkapták a Green Good Design elismerést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.