Szándékosan tette

Demi Moore "szívott" súlyos rosszulléte előtt

"Valamit szívott" és nagyon rosszul volt Demi Moore amerikai színésznő, akit hétfőn este mentők szállítottak kórházba - akkori közlés szerint - kimerültség miatt.

2012.01.30 09:29MTI

Mindez a mentőkhöz befutott segélyhívásból derült ki, amelyet részlegesen közzétettek a hét végén Los Angelesben. A telefonba azt mondja egy női hang, hogy Moore "szívott valamit", de valószínűleg nem marihuánát, hanem valamit mást, de nem tudják mit. A telefonáló nem tudja megmondani, hogy a színésznő korábban is szedte-e a szert, csak annyi bizonyos, hogy szándékosan vette be, viszont nem várt hatása lett. Annyit mond még a hallhatóan pánikban lévő hívó, hogy "az utóbbi időben más anyagokkal voltak problémái" a páciensnek. Elhangzik az is, hogy a színésznő nem tud megszólalni, szorítja a hívó kezét, remeg, görcsei vannak, és nem lélegzik normálisan. Később egy férfi veszi át a telefont, aki azt mondja a mentőknek, hogy Demi Moore már nyugodtabb, és normálisan lélegzik.

A segélyhívás felvételének közzététele aggodalmakat keltett a 49 éves színésznő egészségi állapotát illetően, több híresség közösségi portálokon juttatta kifejezésre nyugtalanságát, illetve reményét, hogy Moore hamarosan jobban lesz.

A kórházba szállítás után a művész sajtósa még azt mondta, Demi Moore azért "vonult kórházba, hogy megoldást találjon kimerültségére és általános egészségi állapotára". Mint mondta, "Demi jelenlegi stresszes élete miatt döntött a szakértő segítség mellett". A 49 éves Moore és 33 éves férje, Ashton Kutcher színész - a Két pasi és egy kicsi című sorozat új sztárja - a közelmúltban jelentette be szakítását, miután a bulvársajtóban egy nő felfedte futó kapcsolatát Kutcherrel.

Közben a Millennium Films produkcióscég bejelentette, hogy Demi Moore helyett Sarah Jessica Parker fogja alakítani a feminista Gloria Steinem szerepét a Linda Lovelace néhai pornósztárról szóló életrajzi filmben, a Lovelace-ben. A film forgatása december 20. óta zajlik Los Angelesben. A producer nem közölte, hogy miért cserélték le Moore-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.