Döbbenetesen néz ki a szép színésznő

Szegény Demi Moore-on már a gatya is lötyög...

Elkeserítően néz ki a gyönyörű színésznő: Demi Moore-t szemmel láthatóan megviseli szerelme állítólagos hűtlensége. Egy szalonból kijövet megdöbbentően mutatott.

2011.11.14 10:29ma.hu - Fotó: RadarOnline

Van-e annál rosszabb, mint ha egy szép, ám a korban bőven benne levő nő rádöbben: talán mégsem volt jó ötlet egy nála jóval fiatalabb pasival összekötnie az életét?

Nos, nem tudni, Demi Moore fejében ez korábban is megfordult-e, vagy csupán azóta, hogy először robbant a bomba: csalfa lett a férje, Ashton Kutcher. A jóképű színész 15 évvel fiatalabb Deminél, alighanem inkább legidősebb lányához, Rumer Wiliishez passzolna, mintsem a színésznőhöz.

Már egy évvel ezelőtt is arról lehetett hallani: egy fiatal lány szentül állítja, Ashton lefeküdt vele, méghozzá Demivel közös házuk nappalijában. Akkor úgy tűnt, elül a botrány - nem lett volna azonban csoda, ha a szépséges sztár bizalma már ekkor megrendül Kutcherben.

Hogy közben is történt-e valamilyen titkos kifelé kacsintgatás, azt nem tudni, annyi azonban bizonyos: a lapokban szeptember végén ismét Ashton hűtlensége volt a téma.

Ezúttal egy Sara Leal nevű 23 éves szőkeség csavarta el a hírek szerint a színész fejét. Éppen azon az estén találkoztak, amikor normális esetben Demi és Ashton a 6. házassági évfordulóját ünnepelte volna...

Nagyon úgy tűnik, hetedik már nem lesz, ahogyan valószínűleg az áhított közös baba sem. Demi a hírek szerint nem szeretné folytatni a kapcsolatot Ashtonnal. Kutcher azonban nem hajlandó válni, legalábbis ez derül ki az októberi külföldi bulvársajtóból.

Úgy hírlik, már a volt férje, Bruce Willis - három lányuk édesapja - is nagyon aggódik Demi miatt. Annyi bizonyos, hogy a színésznő szörnyen lesoványodott. Már sem enni, sem aludni nem képes rendesen.

Meg is látszik alakján: minap egy szépségszalonból kilépve alig lehetett ráismerni. A nadrágja szemmel láthatóan lóg rajta, felsőjére pedig egy személyiségével nehezen összeegyeztethető pulcsit vett fel.

Úgy fest, mint egy gyenge, védelemre szoruló valaki, aki azonnal arca elé kapta a kezét, amikor meglátta a fotóst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.