Csalódott az énekesnő

Kórházba kellett vinni Rihannát - Elmaradt a svédországi koncert

Mérhetetlen csalódottsággal vette tudomásul Rihanna, hogy le kellett mondania svédországi koncertjét, miután ledöntötte a lábáról az influenza és kórházba került a betegség miatt.

2011.11.01 10:29ma.hu

Törölni kellett Rihanna svédországi koncertjét Malmöben, miután megtámadta az influenza és kórházba került. A jelenleg épp világkörüli turnéján lévő énekesnő egyelőre nem tudja, mikor tudja folytatni fellépéssorozatát, mindössze a Twitteren kért elnézést rajongóitól, sajnálatát és csalódottságát kifejezve az elmaradt előadás miatt.

"Bocsánatot kell kérnem mindenkitől, aki eljött volna a show-mra Malmöben. Nagyon izgatott voltam, hogy végre bemutatkozhassak nekik, nagyszerű esemény lett volna. Mindenképp jobb, mint betegen feküdni az influenza miatt, pfúj! Rettentően csalódott vagyok, hogy nem tudtam fellépni" - mondta a TMZ internetes lapnak is. Azt is hozzátette, hogy nem volt olyan állapotban, hogy fel tudjon lépni.

Rihanna egyébként nem az egyetlen, akinek a közelmúltban le kellett fújnia a tervezett koncertjét: George Michaelnek a londoni Royal Albert Hallba tervezett fellépésétől kellett visszalépnie a múlt héten azt követően, hogy szintén vírusos fertőzést állapítottak meg nála, ami nagyon magas lázzal járt együtt.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.