Mire elkészült a viaszszobor, kiment a divatból

Viaszba öntötték Rihannát - de nem tudtak lépést tartani a sztárral

Rihanna olyan gyakran váltogatja a külsejét, hogy szó szerint nem lehet lépést tartani vele. Így aztán az sem csoda, hogy mire elkészült az őt megformáló viaszszobor Madame Tussaud panoptikumában, már a leleplezéskor idejétmúlt volt.

Rihanna legújabb vörös frizurája nem a legtalálóbb... képgaléria

2011.08.30 09:54ma.hu

Ha nem is hetente, de kéthetente biztosan olyan változtatásokat hajt végre Rihanna a külsején, hogy valóban lehetetlen lépést tartani vele. Meg is gyűlt a bajuk a Madame Tussaud panoptikum szobrászainak is az énekesnővel, mivel hiába vették le róla a legújabb mintát, a viaszszobor már akkor jócskán idejétmúlt volt, amikor a napokban átadták azt.

A viaszszobor (Fotó: Rex)

A berlini múzeum látogatói csalódottak is voltak rendesen, amikor észrevették, hogy egy néhány hónappal korábbi frizura díszeleg a viasz-Rihanna fején. A mintázáskor ugyanis a barbadosi énekesnő még lángoló vörös, és egyenes szálú hajat viselt, mostanában viszont kevésbé virító színnel, de göndören pompázik.

Madame Tussaud panoptikumától pedig nyilvánvalóan nem lehet elvárni, hogy a kiállított, nagy gondossággal elkészített műveket hetente újraformázzák. Az már csak hab a tortán, hogy ehhez a ruha is hasonló mértékben változott: a kiállított darabon még egy provokatív dressz látható az énekesnőn, míg a való életben az utóbbi néhány hétben inkább a sportos stílusra váltott.

Szegény szobrászok, nem szívesen lennénk most a helyükben!

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.