Alig takart valamit a bikini

Merész képek: Rihanna még jobban nekivetkőzött!

Rihannának mostanában igencsak melege lehet, mert az utóbbi néhány napban kizárólag bikiniben jelenik meg a nagyközönség előtt.

Rihanna hófehér bikiniben élvezte a napsütést képgaléria

2011.08.05 18:29ma.hu
Fotó: SocialiteLife (A galériához KATT a képre!)

Rihanna augusztus első napjait családjával tölti szülőhazájában, Barbadoson, és úgy tűnik, a bikinis korszakát éli, mert amióta otthon van, mindenhová csak egy-egy falatnyi ruhadarabban indul el.

Ezúttal egy hófehér, sok madzagos és kevés összefüggő szövetből álló bikinit vett magára, ami többet mutat, mint takar - na nem mintha ezt bánnánk, mert szó se róla, az énekesnő határozottan dekoratív látvány.

A hét elején még egy neccharisnyával és egy csizmával kombinálta a csinos bikinit, no meg némi bóléval adta meg az alaphangulatot, mentségére legyen mondva, hogy mindez a híres barbadosi Kadooment fesztiválon történt, ami az aratás befejeztét jelzi egy óriási bulival.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.