Szülőhazájában fesztiválozott a sztárénekesnő

Majdnem elhagyta melleit Rihanna az alig-fürdőruhában

Barbadoson vett részt egy forró karneválon Rihanna, és a hangulathoz illően egy igen szexi bikiniben jelent meg, nem leplezve bájait a profi táncosnők között.

2011.08.03 12:29ma.hu

Enyhe kifejezés, hogy Rihanna jól érezte magát azon a barbadosi fesztiválon, amelyen provokatívan alulöltözve, de alaposan felöntve a garatra mulatozott.

A szülőhazájában rendezett Nagy Kadooment Partin a sztár lelkesen csatlakozott a hivatásos táncosokhoz, kezében egy pohár bóléval, ami viszont szemmel láthatóan nem az egyetlen, és nem is az első volt aznap.

Felül csak egy melltartó takarta a testét, az is ingatag alapokon kapaszkodott, alul pedig a neccharisnyát egy hosszú szárú csizmával tette vonzóbbá. Nem csoda, hogy akibe csak belebotlott, mindenkivel rögtön flörtölni kezdett, már az sem számított, férfi vagy nő-e az illető.

A tömeg persze teljesen meg volt őrülve a híres énekesnőtől, az egyik táncos pedig képtelen volt ellenállni csábító táncának és hátulról megragadta a mellét.

Az aratáshoz kapcsolódó ünnepségsorozat minden évben júniustól augusztus első hétfőjéig tart, a Kadooment Nappal zárul a szezon, ezen vett részt a vörös hajú sztár is.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.