A visszavonulást tervezi az énekesnő?

Közeleg a 30. szülinap - Beyoncé szülni akar!

Többször hangoztatta a gyönyörű énekesnő, hogy 30 éves kora után már nem szeretne aktívan részt venni a popzenei életben, és ez a dátum egyre közeleg. Talán megmásítja terveit...

Nézze meg: Beyoncé alaposan kikerekedett? képgaléria

2011.07.01 09:39ma.hu

Noha évekkel ezelőtt házasságra lépett, Beyoncé a mai napig inkább karrierjére, mintsem a családalapításra koncentrált. Ám ha korábbi kijelentéseit komolyan lehet venni, akkor hamarosan nagy bejelentésnek lehetünk tanúi: az énekesnő ugyanis többször hangoztatta, hogy 30 éves kora környékén már a visszavonulást tervezgeti, és ez épp egybeesik azzal, hogy ugyancsak 30 éves korára teszi az első gyermeke születését.

Fotó: technorati.com

Ez már aligha fog megvalósulni, lévén, hogy a nevezetes kerek születésnapig már csak 2 hónap van hátra, de ha a szülés nem is, a terhesség még addig kiderülhet.

A különös csak az, hogy az ugyancsak világszerte ismert rapsztár, Jay-Z felesége ahhoz képest, hogy már a pihenésről és a babázásról ábrándozik, épp a napokban dobja piacra negyedik nagylemezét, márpedig az ilyesmi rendszeresen koncertkörúttal szokott társulni - ez a legkevésbé sem vág egybe a fenti tervekkel.

Nagyon úgy fest, hogy a családalapítási terveket egy kicsit jegelni kell, de azért Beyoncé megnyugtat minden rajongót: kapcsolatuk sziklaszilárd, kifelé pedig arra törekszenek, hogy elsősorban az újságok zenei rovatában tűnjön fel a nevük, nem pedig a pletykák és botrányok között.

Még több hír Beyoncé-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.