Kissé szakadtan mutatkozott a két sztár

Ugye Beyoncé és Jay-Z nem így lép fel a királyi esküvőn?

A királyi házból nem erősítették meg, ám úgy hírlik, William és Kate felkérte a híres előadópárost, hogy lépjenek fel a hivatalos ceremónia utáni kötetlenebb bulin. Reméljük, ott jobban fognak kinézni!

2011.04.26 13:39ma.hu

Már csak az utolsó simítások vannak hátra Vilmos herceg és Kate Middleton világraszóló esküvőjéig, de még most is pattannak ki olyan részletek, amelyek váratlanul érhetik a "közönséget".

A legfrissebb ilyen hírt egyelőre a királyi udvar nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta, nevezetesen hogy az ifjú pár úg döntött, meghívják fellépni Beyoncét és Jay-Z-t, akiknek mindketten nagy rajongói.

Persze nem a hivatalos ceremónián jönne szóba a híres sztárpáros, hanem az azt követő baráti fogadáson, amelyet Vilmos és Kate az ifjabb barátoknak szervez. Feltéve, hogy fellépnek a buliban, mert nemcsak a brit szervezők nem erősítették meg a meghívást, de a két amerikai fellépő sem azt, hogy igent mondtak volna.

Az viszont tudható, hogy az esküvő időpontjában a rapper és kedvese épp Európában lesz - ami legalábbis gyanússá teszi a pletykát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.