Mozgó testek, mozgó képek, hangok...

Női Vonások - táncelőadás a női lélek rejtelmeiről!

A táncdarab egy riportfilm jellegét ölti magára; kutatva a női lélek rejtelmeit a XXI. század mechanikus, sematikus, reklámok által meghatározott világában. Mennyire tudjuk nőként felvállalni egyéniségünket, vagy inkább az önmegfelelés folyamatos csapdájába esünk?

2009.05.08 16:00ma.hu

Mozgó testek, mozgó képek, hangok, szavak, érzések összjátéka tárul elénk. Az előadás során a koreográfus és a táncosok, valamint a mindennapok egyszerűségét megélő érdekes nők személyes vallomásai is megszólalnak a színpadon.
 
Olyan gondolatok, belső titkok ezek, melyeket most először osztanak meg a nyilvánossággal. Ettől a néző egy különlegesen bensőséges kapcsolatba kerül az előadókkal, amitől megszűnik a nézőteret és színpadot elválasztó átléphetetlen tér. 

Szórakoztató, elgondolkodtató, magával ragadó, napjaink hangulatát idéző mű. 

Női Vonások - táncelőadás a női lélek rejtelmeiről!
Koreográfia: Sziráky Timea 
Táncosok: Bánfai Réka, Hevesi Anna, Kánya Kata, Sebek Judit, Szilágyi Erzsébet 
Fotó / Grafika: Kővágó Nagy Imre 
Hang- / Videotechnika: Kovács Tibor 
Fény- / Látványterv: Sziráky Gábor

Premier: 2009. május 22. 19:00 óra 
Jegyár: 2500 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.