Programajánlat a Fonóból!

Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje!

Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje zárja az évet a Fonó színpadán. A művésznő a saját szerzeményein kívül a legjobb salsaslágereket is elhozza nekünk, egy igazi kubai óévzáró, újév-köszöntő buli keretében.

2008.11.20 14:45ma.hu

Házigazda: Elsa Valle & Rumba Caliente 

 A "salsa nagykövete" tele friss energiákkal szinte egyik lába még a repülőtéren, a másik már a Fonóban. Egyenesen szülőföldjéről érkezik Kubából, hogy a legújabb dalokkal kápráztassa el a közönséget. Ismerve a művész temperamentumát, ha eddig is Kuba illatát éreztük jelenlétében, most garantáltan minden porcikájukon érezni fogják. 

Program: 

19.30: Kapunyitás
20.00 -21.00: Vacsora 
21.00 Salsa show kubai táncosnőkkel, utána tánctanítás
21.30 - 23.45 Elsa Valle koncert (közben szünet)
 
Éjfél: Himnusz, koccintás
0.30 Latin Disco kifulladásig (na jó, ameddig bírjuk) 

Jegyek elővételben kaphatók a Fonóban és az Interticket hálózatán. Információ: mmarko@fono.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.