Andalúzia ízei Budapesten

Hamisíthatatlan flamenco a Fonóban, Vámos Veronikával

Hamisítatlan flamenco táncok, zenék, dalok, azaz: Andalúzia ízei - Mindez Vámos Veronika, barátai, vendégei és tanítványai tolmácsolásában június 8-án a Fonóban!

2008.05.31 19:00ma.hu

Hamisítatlan flamenco táncok, zenék, dalok, azaz: Andalúzia ízei, Vámos Veronika, barátai, vendégei és tanítványai tolmácsolásában!

Huszadik éve a pályán, mint profi táncos, 20 éve a flamenco szerelmese, Vámos Veronika 20 éve tanítja táncra az újabb és újabb nemzedékeket…

Fellépnek: Vámos Veronika és Oravecz Péter, a Casí flamenco együttes, a Sacreo flamenco együttes, valamint Vámos Veronika tanítványai.

A modern technikák és balett tanulása után kezdett flamencozni,, tánctudását Európa több országában megcsillogtatta.

A művész szerint a flamencoban az a csodálatos, hogy az előadó képes egyszerre befogadni és egyszerre adni a közönségnek.

Bár az általános esztétikai szabályrendszer adott, a táncos azonban teljes mértékben önmaga lehet és alkotásába beleviheti saját személyiségét is.

A világ langyos, az emberek túl hidegek, közben pedig nincs szelep, ahol kiengedhetnénk az elfojtott érzelmeinket.

A flamenco egy méregtelenítő kúra, ahol a táncos kiadhatja indulatait és megélheti legmélyebb érzelmeit. Nemcsak mint látvány gyönyörű, de segít megfogalmazni és átélni belső világunkat is - véli Vámos Veronika.

„Veranoche 20”


2008. június 08. (vasárnap), 19.00 óra, Fonó Budai Zeneház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.