Jövőre veled ugyanitt 1.

Romantika és humor az IBS Színpadon!

Doris, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik.

2008.10.28 15:30ma.hu

Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így? 

A romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világ minden pontján. Évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban. Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre. 

A nézők egy új hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek tanúi, amire garancia a két főszereplő, akik már eddigi színpadi, TV-s és filmes alakításaikkal is belopták magukat a közönség szívébe. 

A nagy sikerre való tekintettel idén ismét műsorára tűzi az IBS Színpad az előadást; elsőként november 14-én, pénteken este 7 órai kezdettel. 

Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1 
romantikus vígjáték 
Rendezte: Horváth Csaba 
Szereplők: Bánfalvy Ági és Harmath Imre 
Helyszín: IBS Színpad, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.