Barkácskutya

Kutyába veszik a Bizottságot szombaton

Úgy tűnik, hétvégére valóban beköszönt az ősz. Szombat délelőtti programsorozatunk kiváló alkalom a gyermekes családok számára is, hogy megnézzék a Bizottság-kiállítást.

2011.10.06 17:18ma.hu

Aki október 8-án, szombaton 10 és 12 óra között ellátogat a Műcsarnokba, Vincze Ottó képzőművésszel építhet installációt vagy készíthet hangszert, és eközben megtudhatja, hogy hol lakik Barkácskulya, mivel tölti hétköznapjait, és milyen ajándékokkal lepi meg barátait: Macskaszervízt, Hangyarégészt, Ősállatot, Bárányszínészt és Sebkenőcsdenevért.

A Tíz hét – tíz szó – tíz terem programsorozat, mely a Bizottság zenekar dalszövegeiből kiválasztott egy-egy szó köré szerveződik, a kiállítás nyitva tartása alatt minden szombat délelőtt folytatódik, hétről hétre másik teremben, különböző művészeti ágak és műfajok területén működő szakemberek vezetésével.

A résztvevő gyerekek, családok a felkért képzőművészek, színészek, írók, zenészek, táncosok, rendezők, énekesek, előadók irányításával játszhatnak, zenélhetnek, festhetnek, rajzolhatnak, írhatnak vagy táncolhatnak a kiállítótermekben.

Így, aki valamennyi alkalommal részt vesz a sorozaton, más és más nézőpontból járhatja végig a kiállítást.

A múzeumpedagógiai programsorozatra gyermekek számára bérlet is váltható (4000 Ft), mely tartalmazza a felnőtt kísérő részvételét is. További jegyinformáció: www.bizottsagkiallitas.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.