Továbbra is házi őrizetben tartják

Strauss-Kahn nagyon unatkozik legújabb lakásában is

Az illetékes New York-i bíróság talált egy megfelelő másik lakást a szexuális bűncselekménnyel vádolt Dominique Strauss-Kahnnak, és az IMF volt vezérigazgatója szerda este már el is költözött az elegáns polgári házba, ahol továbbra is házi őrizet alatt lesz.

2011.05.26 07:01MTI

Strauss-Kahnnak a múlt héten el kellett költöznie Upper East Side-i lakásából, mert annak lakói tiltakoztak a házi őrizet és az állandó médiajelenlét miatt. Azóta ideiglenesen a Wall Street közelében, egy toronyházi lakásban lakott. A bíróság ettől az épülettől másfél kilométerre, Tribecában talált neki egy alkalmas házat - közölte egy meg nem nevezett forrás, aki beavatott volt a lakáskeresésben.
   
Tribeca Manhattan egyik legelegánsabb negyede. A vörös téglás, négy hálószobás, öt fürdőszobás ház egy macskaköves utcában van, ráadásul közel a bírósági épülethez, amelyben majd a volt IMF-vezető elleni büntetőper tárgyalásai lesznek.
   
Strauss-Kahn ügyvédje, William Taylor szerdán azt mondta újságíróknak, hogy ügyfele "jól van", de "nem nagyon tudja elfoglalni magát, unatkozik".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.