Kinek a spermája?

A New York-i rendőrség nem tud Strauss-Kahn DNS-mintájáról

A New York-i rendőrség cáfolta, hogy tőle származna az a hír, hogy Dominique Strauss-Kahn spermájának nyomát találták meg a szobalány ruházatán.

2011.05.24 18:06MTI

A rendőrség keddi közlése szerint a nyomozók még nem kaptak tájékoztatást a DNS-vizsgálat eredményéről.

Hétfőn több média is rendőrséghez közeli forrásokra hivatkozva arról adott hírt, hogy a Nemzetközi Valutaalap volt vezetőjének DNS-ét találták meg a 32 éves szobalány ruháján.

A nő azt állítja, hogy Strauss-Kahn május 14-én megpróbálta megerőszakolni szállodai szobájában. A New York-i rendőrség szóvivője azonban határozottan cáfolta, hogy a genetikai vizsgálat eredményét közzétették volna.

Az ügyészség szóvivője hétfőn közölte, hogy a hatóságok nem hoznak nyilvánosságra a DNS-ről "semmit sem a tárgyalásig". Szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a bizonyíték legfeljebb a szexuális kapcsolatot támaszthatja alá, azt azonban nem, hogy erőszak történt volna.

A francia politikus tagadja az ellene felhozott vádakat, és ügyvédei a bírósági eljárásban sejteni engedték, hogy a nő beleegyezett a szexuális kapcsolatba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.