Kompromittálni akarták?

Strauss-Kahn botrány: valami bűzlik Sarkozy körül

Dominique Strauss-Kahnról, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) múlt héten lemondott vezérigazgatójáról egy kompromittáló rendőrségi jelentést próbáltak meg kiszivárogtatni az elmúlt hónapokban Nicolas Sarkozy francia államfő közvetlen környezetéből - állította kedd délután megjelent számában a Le Monde.

2011.05.24 19:36MTI

A mértékadó francia liberális újság szerint a 2007-es elnökválasztás előtt készült néhány soros feljegyzésben az olvasható, hogy DSK-t egy rutinellenőrzés során "szerencsétlen pózban" lepték meg egy gépkocsiban, Párizs egyik fizetett randevúiról közismert nyugati részén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.