Gyilkosság Afganisztánban

Háza előtt lőtték le a rendőrparancsnokot

Meggyilkoltak egy rendőrparancsnokot a nyugat afganisztáni Faráh tartományban. Saját háza előtt lőtték le.

2013.05.18 13:56MTI

Abdul Ghanit, aki egy tálibellenes hadjáratot irányított körzetében, a saját otthona előtt lőtték le motorkerékpáron érkező fegyveresek - közölte szombaton egy tartományi szóvivő. 

Az eset péntek este történt. A rendőrkapitányt lőtt sebeivel kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Ghani irányításával az utóbbi időben több tálib parancsnokot megölt vagy elfogott a rendőrség - közölte a szóvivő. 

Ugyancsak Faráh tartományban szombat reggel meghalt négy afgán katona egy út mentén elhelyezett pokolgép robbanásának következtében - közölte a védelmi minisztérium.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.