Csecsemőgyilkossággal vádolták

Holtan találták Peruban a csecsemőket máglyázó chilei szektavezért

Holtan találták meg szerdán Peruban annak a chilei szektának a vezetőjét, amely állítólag elevenen égetett el egy újszülöttet, hogy megakadályozza az apokalipszist, a világ pusztulását. A helyi hatóságok szerint a 36 éves férfi öngyilkos lett.

2013.05.02 07:34MTI

Ramón Castillo Gaetét azzal vádolták, hogy novemberben Chilében egy máglyán égette el a háromnapos csecsemőt - valószínűleg a saját lányát -, mert az Antikrisztusnak hitte.

A szektavezér holttestét egy elhagyatott házban találták meg a Machu Picchu inka romvároshoz közeli Cuscóban - közölték a perui hatóságok. A rendőrség szerint felakasztotta magát.

Chilei sajtójelentések szerint a gyermek anyját és a 2005-ben alakított szekta többi tagját a múlt héten letartóztatták. A szektavezérről akkor annyit lehetett tudni, hogy legutóbb Peru felé utazóban látták őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.