Vasárnap 7-et, hétfőn 11-et

Ismét rakétákat lőttek Dél-Izraelre a Gázai övezetből

Tizenegy rakétával támadták hétfőre virradóra Izrael déli területét a Gázai övezetből, senki sem sérült meg, károk sem keletkeztek - közölte az izraeli hadsereg szóvivője.

2012.10.29 09:15MTI

Vasárnap hét rakétát lőttek ki Beerseba településre egy izraeli légicsapás után, amelyben meghalt a Hamász radikális palesztin mozgalom egyik tagja.

Az izraeli légierő vasárnap este két bevetésben is támadta a Gázai övezetet, az akciónak nem voltak áldozatai. Palesztin források szerint egy ház megsemmisült.

Az izraeli hadsereg szóvivője megerősítette a támadás tényét, azonban hangoztatta, hogy a harci gépek azokat a helyszíneket vették célba, ahonnan a rakétákat, illetve a terrortámadásokat indítják. Hozzátette, hogy október eleje óta 150 rakétával támadták Izraelt, az év elejétől pedig már 650-nel.

A múlt szerdán Izrael egyiptomi közvetítéssel tűzszünetet kötött a gázai palesztin fegyveres szervezetekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.