A kaposvári férfi tudomásul vette az ítéletet

Nőkkel erőszakoskodott, ezért hét évet kapott a visszaeső

Vadócz Attila, a Somogy Megyei Bíróság szóvivője közölte: erőszakos közösülés kísérlete miatt - visszaesőként - jogerősen négy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Városi Bíróság azt a kaposvári férfit, aki arról híresült el, hogy minden alkalommal Janiként be is mutatkozott a megtámadott nőknek.

2011.03.24 10:01MTI

A 22 éves férfi alig két héttel az után, hogy ez év februárjában - két, még 2009 nyarán történt eset miatt - erőszakos közösülés kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt két év öt hónap szabadságvesztésre ítélték, a börtönbe vonulása előtt ismét erőszakoskodott egy nővel az utcán. A bíróság most ezért ítélte el.
   
A vádlott tudomásul vette az ítéletet, így a már korábban jogerősen kirótt börtönbüntetés kiegészült a most kiszabott büntetéssel, azaz a fiatalembernek összesen hét év három hónapot kell börtönben töltenie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.