A sírból ásta ki "alkalmi partnerét"

Nem akart erőszakoskodni, ezért halottal közösült az exrab

Erőszakos közösülésért ítélték el azt a férfit, aki szabadulása után jó útra akart térni, de senki nem állt kötélnek. Hogy ne erőszakoljon újra, inkább a temetőbe ment.

2011.03.22 16:29manna.ro

Hátborzongató következtetésre jutott egy börtönviselt kanadai férfi. Több évet ült nemi erőszakért börtönben, és mivel nem sikerült rávennie senkit, hogy önszántából ossza meg vele az ágyát, ezért úgy döntött: halottal elégíti ki vágyait.

A 41 éves Bobby Suwarak tettekre váltotta elképzelését. Egyik éjszaka települése temetőjébe ment, ahol kiásott egy pár napja eltemetett női holttestet, és közösült vele. Az aktus után visszatette a koporsóba a nőt, majd visszatemette.

A halott rokonai vették észre, hogy a síron elmozdították a sírkövet, és panaszt emeltek a rendőrségen, amiért valaki háborgatta az elhunyt nyugalmát. A testet exhumálták, a koporsó fedelének felemelésekor pedig nem kis meglepetés fogadta a hozzátartózókat: a halott nő félig le volt vetkőztetve.

A nyomozók megállapították, hogy valaki közösült a testtel. A vizsgálatok során hamar kiderítették, hogy az elkövető Bobby Suwarak.

A férfi, aki amúgy pszichésen nem beszámítható, minden további nélkül elismerte a tettét. Azzal magyarázta a halottgyalázást, hogy szerelemre volt szüksége. Két év börtönre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.