Agyonverte, majd szexelt felette

Pornószínészek szexeltek halott áldozatuk fölött

Kegyetlen gyilkosságért ítéltek el két pornószínészt Amerikában: Amanda Logue pornódíva, aki prostitúcióból is élt, kalapáccsal szó szerint szétverte egy rajongója fejét, majd ennek örömére szexelt egyet kedvesével.

2010.07.19 12:20manna.ro

A tetoválóként dolgozó áldozat szado-mazo szexre fizetett be a pornószínésznőnél, aki miután megbilincselte, egy kalapáccsal meggyilkolta. Feltehetően azért büntette meg ilyen brutálisan a 41 éves Abrahamsent, mert nem tetszett, ahogy az a köldöke köré tetovált egy mintát.

A pornószínésznő ezután telefonon értesítette barátját, Jasont, akit Abrahamsen lakásába rendelt.

„Gyere hamar. Fel vagyok izgulva. Megöltem, gyere hamar szexeljünk egyet”,
áll állítólag abban az SMS-ben, amelyet a pornószínésznek küldött. Jason Andrews teljesítette a prostituált kérését.

Távozóban a lakásból elvittek hat ezer dollárt. A tetteseket letartóztatták, a floridai bíróság a Click! napilap szerint bűnösnek találta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.