A német férfit 14 évi börtönre ítélték

Megerőszakolta a családtagjait, ezért sokáig ülni fog

Tizennégy és fél évi börtönbüntetésre ítélték kedden a németországi Koblenzben egy férfit, aki a családtagjai ellen 23 év alatt számtalanszor nemi erőszakot követett el.

2011.03.22 13:14MTI

A 48 éves Detlef S. 1987 és 2010 között többször megerőszakolta vér szerinti lányát, egy nevelt fiát és egy nevelt lányát, utóbbinak nyolc gyereke született tőle. A nyolc gyermek egyike nem sokkal születése után meghalt.
   
A vádlott az ítélet előtti napon mindenre kiterjedő vallomást tett. Elismerte azt is, hogy falusi házában prostitúcióra kényszerítette a két kislányt, amiből csekély összegű haszonra tett szert.
   
Az egész német társadalmat megrázó ügy hasonló az osztrák Josef Fritzléhez. Fritzl 24 éven át bezárva tartotta és rendszeresen megerőszakolta lányát, akinek hét gyereke született tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.