Megszüntették a nyomozást

Ügyészség: nincs civil felelőse a motoros rendőr halálának

A Tatabányai Városi Ügyészség megszüntette a nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság két civil alkalmazottja ellen, mivel álláspontja szerint nem bizonyítható, hogy a gépjárművekkel foglalkozó munkatársaknak közük volt Telegdi Zsolt motoros járőr szolgálat közbeni halálos balesetéhez.

2011.03.10 16:08MTI

Az ügyészség a nyomozást bűncselekmény hiánya miatt szüntette meg. A család jogi képviselője panaszt tett a határozat ellen, így az nem jogerős - mondta el Miskolczi Ivett.

Hozzátette, hogy az ügyben a katonai ügyészség az elhunyt járőr szolgálatparancsnoka ellen elöljárói gondoskodás elmulasztásának bűntette miatt eljárást folytat.

Telegdi Zsolt


Telegdi Zsolt főtörzsőrmester tavaly augusztus 16-án szenvedett halálos balesetet az M1-es autópályán, feltehetően azért, mert járműve nem volt megfelelő műszaki állapotban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.