Bűnügy

Idős asszonyt erőszakolt meg egy fiatalkorú Borsodban

Az elkövető ittas volt.

2023.07.25 10:02MTI

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy fiatalkorú ellen, aki megerőszakolt egy idős nőt az otthonában - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség kedden az MTI-vel.

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott tavaly szilveszterkor egy borsodi kistelepülésen ittasan átugrott az időskorú nő házának kerítésén, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítve behatolt az ingatlanba. A konyhában találkozott a sértettel, akinek eltorzított hangon azt mondta, ötezer forintot kap, ha közösülnek. Ezután a falhoz nyomta és megerőszakolta.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.